Όροι Χρήσης – Ασφάλεια

Τελευταία ενημέρωση στις 04/09/2021

 

Αυτό τον ιστότοπο (www.kendamil.gr) δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με επωνυμία:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  MEDIHUB
Διεύθυνση: Δημ. Γούναρη 119, Γλυφάδα 165 61

ΑΦΜ: 118705853 , Δ.Ο.Υ: Γλυφάδας
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. : 127711301000
Τηλέφωνο: 210 9600390
Email:
Ωράριο ΛειτουργίαςΔευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, καθώς καθορίζουν τη βάση στην οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας www.kendamil.gr. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό και σας συμβουλεύουμε να τους διαβάζετε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Αγορά προϊόντων

Όταν υποβάλλετε μια παραγγελία σε εμάς, θα θεωρείται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε μέρος των όρων και προϋποθέσεων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με μια από τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μας προτού υποβάλετε μια παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ή ακόμα και ταχυδρομικά στη διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω.

Με καταχώρηση της παραγγελίας σας μέσω του ιστότοπου μας, υποβάλλετε αίτημα στην ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ MEDIHUB για να αγοράσετε τα προϊόντα που περιγράφονται στην παραγγελία σας σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα απαιτηθούν το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας, η διεύθυνση παράδοσης, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας σε περίπτωση που ο τρόπος συναλλαγής είναι αυτός. Οι παραπάνω πληροφορίες απαιτούνται για την επεξεργασία του αιτήματός σας ή για να την ενημέρωση σας για την αποδοχή της παραγγελίας.

Μπορούμε, εκτός εάν μας ενημερώσετε διαφορετικά, να παρέχουμε στους αντιπροσώπους μας τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουν μαζί σας για να κανονίσουν την παράδοση της παραγγελίας σας.

Αφού υποβάλετε μια παραγγελία στο διαδίκτυο, θα λάβετε μία επιβεβαίωση ότι η παραγγελία σας έχει ληφθεί, το οποίο δεν αποτελεί επιβεβαίωση ότι το αίτημα σας για την αγορά προϊόντων έγινε αποδεκτό.

Η δέσμευση μας για την πώληση των προϊόντων μας θα υπάρχει μόνο αφού γίνει αποδεκτή, υποβληθεί σε επεξεργασία και αποσταλεί μια παραγγελία.

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι δεν θα είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε καμία υποχρέωση ως αποτέλεσμα των ακόλουθων λόγων:

  • Εάν το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο.
  • Εάν δεν μπορούμε να εγκρίνουμε την πληρωμή σας.
  • Εάν εντοπιστεί ότι δεν υπάρχει περιγραφή προϊόντος ή σφάλμα τιμολόγησης.
  • Εάν δεν μπορούμε να επικυρώσουμε τη διεύθυνση παράδοσης.
  • Εάν θεωρούμε ότι η παραγγελία σας είναι με κάθε τρόπο ύποπτη και όχι για προσωπική χρήση από μία οικογένεια.
  • Εάν οι πελάτες δεν πληρούν κριτήρια παραγγελίας που περιγράφονται στους Όρους και Προϋποθέσεις.
  • Εάν οι συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών δεν είναι σε θέση να παραδώσουν προσωρινά λόγω εξαιρετικών συνθηκών που είναι εκτός ελέγχου μας.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε όλα τα αντικείμενα κατά την παραλαβή, καθώς ελαττωματικά ή κατεστραμμένα αντικείμενα πρέπει να αναφέρονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του δέματος. Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ MEDIHUB διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτημα αγοράς από εσάς ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι, ενώ θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και λογική φροντίδα για να διατηρήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και ασφαλή την πληρωμή σας, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που ενδέχεται να υποστείτε εάν κάποιο τρίτο μέρος αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχετε κατά την πρόσβαση ή την παραγγελία από την Ιστοσελίδα www.kendamil.gr.

Ασφάλεια πιστωτικών καρτών

Όταν η παραγγελία γίνει στον ιστότοπό μας, θα μεταφερθείτε στον ασφαλή πάροχο πληρωμών. Οι αριθμοί πιστωτικών καρτών κρυπτογραφούνται και δεν διατηρούνται σε σαφές κείμενο σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128- bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τιμή και περιγραφές προϊόντων

Κάθε προϊόν που αγοράζεται, πωλείται σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος του, το οποίο περιγράφει τυχόν περαιτέρω ειδικούς όρους που σχετίζονται με αυτό το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων, οδηγιών παρασκευής, οδηγών σίτισης, θρεπτικών αξιών και συστατικών. Αναλαμβάνουμε κάθε εύλογη φροντίδα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι τιμές και οι περιγραφές των προϊόντων του ιστότοπου είναι ακριβείς τη στιγμή που οι κατάλληλες πληροφορίες εισήχθησαν στο σύστημά μας. Παρόλο που προσπαθούμε να διατηρήσουμε τον ιστότοπο όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένο και ακριβή, ενδέχεται να υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου οι πληροφορίες στον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών των προϊόντων) σε μια συγκεκριμένη στιγμή ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τη θέση ακριβώς στο σημείο που μια παραγγελία είναι τοποθετημένη. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την τιμή ενός προϊόντος έως ότου η παραγγελία σας γίνει αποδεκτή σύμφωνα με τους όρους αποδοχής της παραγγελίας μας.